Liga 1

POLI IAȘI - DINAMO 2-0 // EXCLUSIV Dinamo se duce tot mai jos » Ieșenii i-au umilit pe „câini” pe teren, apoi le-au plâns de milă

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 11 August 2019

Poli Iași a învins Dinamo cu 2-0, dar „câinii” erau conștienți că au scăpat ieftin din Copou.

„Bine că s-a terminat, n-am avut nicio șansă. Nu ne explicăm. Dacă întrebi fiecare jucător în parte îți va spune: «Vrem, dar nu putem!». Niciunul nu-ți poate oferi o explicație logică de ce nu joacă nimic și echipa este la retrogradare”, au comentat jucătorii pentru Gazeta Sporturilor.

În schimb, Mihai Teja și elevii săi le-au plâns de milă adversarilor de pe gazon. „Dinamo e într-o situație delicată, dar nu pot să mă bucur chiar dacă ne vom duela pentru play-off. N-am fost niciodată un fan al «câinilor», însă nu pot să-i urăsc, să le vreau răul și să îmi pară bine de ceea ce se întâmplă”; a comentat Ovidiu Horșia, mijlocașul de 18 ani care a marcat al doilea gol al partidei vineri seară, fotbalist împrumutat de FCSB la Iași.

„Îi respectăm pe «câini», Dinamo este un brand puternic, cu siguranță își vor reveni curând. Trec printr-o pasă proastă. Jucători de calitate au, depinde de ei cum vor reuși să parcurgă o perioadă neagră. Noi nu am vrut să-i umilim, ci doar să învingem”, a spus căpitanul moldovenilor, Cosmin Frăsinescu.

„Dinamo e obligată de istorie să revină, trebuie să se unească toți de acolo, cu suporterii, să fie bine din nou”, a completat Mihai Teja.

„Îmi pare rău de ce se întâmplă la Dinamo, a însemnat un capitol foarte important din viața mea, îmi doresc pentru fotbalul românesc ca grupările de tradiție să fie în frunte. "Câinii" să se unească, împreună vor fi puternici”
Andrei Cristea, atacant Poli Iași

4 etapedin 5 a bifat Dinamo fără gol în acest start de sezon, doar cu Clinceniul marcând (4-2)

7 meciuri oficiale în campionat din ultimele 8 a strâns echipa din Ștefan cel Mare fără gol marcat

 

Citește și: 

Cristi Munteanu a desființat Dinamo, de la Prunea la jucători: „Îți trebuie «stăpân» în vestiar”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.