Tenis

ROGERS CUP // Bianca Andreescu - Serena Williams în finală! Revenire de senzație a americancei în semifinale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 august 2019

Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) a învins-o pe cehoaica Marie Bouzkova (21 de ani, 91 WTA), scor 1-6, 6-3, 6-3 și o va înfrunta pe Bianca Andreescu (19 ani, 27 WTA) în finala Rogers Cup, diseară, la ora României 20:30.

Primul set pierdut de Serena la Toronto a venit abia în semifinale și a fost cedat categoric. Bouzkova, jucătoarea în fața căreia Simona Halep a abandonat în „sferturi”, a început ideal. A servit la cote extrem de înalte, câștigând 9 dintre cele 10 puncte jucate cu primul serviciu, și nu i-a acordat americancei nicio șansă de break.  

Serena și-a revenit treptat din șocul cedării actului inaugural. Marie a condus cu 3-2 și în setul secund, apoi a pierdut complet frâiele jocului. Williams a lovit mai precis, a servit mult exact, terminând cu 11 ași, și a închis partida după o oră și 48 de minute, scor 1-6, 6-3, 6-3.

În ultimul act o așteaptă Bianca Andreescu, favorita gazdelor, pentru o confruntare în premieră. Canadianca a trecut în semifinale de Sofia Kenin (29 WTA), scor 6-4, 7-6.

8este locul pe care îl va ocupa Serena Williams începând de luni

521.530 $va primi câștigătoarea turneului de la Toronto. Finalista va încasa 253.420 $

Vezi și:

VIDEO Bianca Andreescu este de neoprit! A trecut de Sofia Kenin și va juca finala de la Rogers Cup » Discurs în lacrimi: „Viața e a naibii de uimitoare”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.