Liga 1

UPDATE // Reacția lui Mircea Lucescu după zvonurile că s-ar putea implica financiar la FCSB: „Nu există o asemenea problemă! E o invenție”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 august 2019

După ce Gheorghe Chivorchian a lansat ipoteza că Mircea Lucescu (74 de ani) ar putea merge la FCSB în calitate de partener al lui Gigi Becali, tehnicianul a reacționat, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Într-o discuție la telefon cu directorul GSP, Ovidiu Ioanițoaia, Mircea Lucescu, aflat la Kiev, a dezmințit ferm orice intenție de a colabora financiar sau tehnic la FCSB. „Nu există o asemenea problemă! E o invenție”, a spus Il Luce pentru GSP.ro.

Știrea inițială

Gheorghe Chivorchian, fost secretar general al FRF și ex-președinte al mai multor cluburi din Liga 1, a scos la iveală un zvon care circulă în ultimele zile în cercul închis al oamenilor influenți din fotbalul autohton.

Apropierea lui Mircea Lucescu de FCSB, având apogeul la meciul de Europa League cu cehii de la Mlada Boleslasv, scor 0-0, când „Il Luce” a intrat în vestiarul vicecampioanei României, poate lua o turnură total neașteptată.

Probabil să fie investitor alături de Gigi Becali, un partener pentru Gigi Becali. Se vorbește în lumea fotbalului. Asta ar putea fi singura explicație pentru prezența lui Mircea Lucescu în vestiarul FCSB.  

Pe vremuri spunea că sunt niște dispozitive de ascultare prin care Steaua spiona pe Dinamo. Poate s-a dus să vadă dacă mai sunt acolo acele aparate”, a afirmat Gheorghe Chivorchian la Pro X.

VEZI ȘI:

Gigi Becali a ales „finaliștii”! Cine se luptă pentru postul de antrenor la FCSB + când va fi făcut anunțul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.