Liga 1

Sfat pentru Gigi Becali: „Băi, calcă-ți pe orgoliu și vino un an la mine pentru 500.000 de euro!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 august 2019

Gigi Becali e într-o continuă căutare pentru postul de antrenor la FCSB, însă Dumitru Dragomir vine cu o soluție inedită: Victor Pițurcă (63 de ani).

„E o crimă! Să-i ai pe Piţurcă, pe Lucescu şi pe Puiu Iordănescu în plenitudinea forţelor şi verzi la mansardă, liberi de contract şi să nu poţi să iei unul din ăştia... Păi încerci cu fel de fel de oameni? Păi, îi dădeam 500.000 de euro lui Piţurcă: «Băi, calcă-ţi pe orgoliu şi vino un an la mine!». 

Părerea mea este că ăştia trei sunt titani, Iordănescu, Piţurcă, Lucescu, luaţi-o cum vreţi... Bă, sunt titani, măi fraţilor, ascultaţi-mă ce vă zic!”, a spus Dumitru Dragomir la TV Digi Sport. 

Șansele ca Pițurcă să ajungă la FCSB sunt nule, ținând cont că antrenorul a declarat public că e de partea echipei CSA Steaua, din Liga 4. În plus, Pițurcă l-a criticat în repetate rânduri pe Gigi Becali și e foarte bun prieten cu juristul Florin Talpan, dușmanul public al patronului de la FCSB.

Victor Pițurcă le-a antrenat de-a lungul carierei, printre altele, pe Steaua și FCSB. Pe Steaua a pregătit-o în 1992 și în sezonul 2000-2002. La cârma lui FCSB a venit din 2003 până în 2004, apoi a mai avut un mandat în 2010.

Citește și:

FCSB // Dumitru Dragomir explică de ce nu merge Mircea Lucescu la FCSB: „A fost toată viața vultur și se face acum cioară?!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.