Liga 1

FCSB - FC VOLUNTARI 1-3 // Note GSP » Vlad, Belu, Marc, Botezatu, Gikiewicz și antrenorul Andronache, „repetenți” în a 3-a înfrângere

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 august 2019

FCSB a pierdut al treilea meci la rând în Liga 1, 1-3 cu FC Voluntari, și are doar 4 puncte în primele 5 etape din Liga 1.

Antrenorul Vergil Andronache a început meciul cu multe rezerve și cu 4 debutanți în Liga 1, Laurențiu Ardelean (18 ani), Sorin Șerban (19 ani), Marian Botezatu (18 ani) și Ovidiu Perianu (17 ani), iar jocul echipei roș-albastre a avut de suferit.

Fundașul Marian Botezatu a fost cel mai slab jucător de pe teren, fiind notat cu 2 de Gazeta Sporturilor. Evoluții slabe au mai avut și Andrei Vlad, Claudiu Belu, Andrei Marc și Lukasz Gikiewicz, care au primit 4. Cel mai bun jucător de la FCSB a fost Florinel Coman, marcatorul singurului gol, care a luat 7.

Omul meciului a fost fundașul dreapta de la FC Voluntari, Ricardinho, care a fost notat cu 8. Vergil Andronache, antrenorul FCSB, a primit 3, iar Cristiano Bergodi, tehnicianul celor de la FC Voluntari, a primit 7.

Citește și:

Ilie Dumitrescu s-a săturat: „Gigi, mai ai un pic și stai pe bancă!” » Becali a dezvăluit de ce nu coboară în iarbă: „Îmi interzice cineva? E ilegal?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.