Liga 1

EXCLUSIV VIDEO Gabi Răduță, șeful Academiei lui Dinamo, iese la atac: „La noi nu există stabilitate. N-am o relație de prietenie cu Bălănescu”

Gabi Răduță la GSP Live

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 august 2019

Gabi Răduță, șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo, a vorbit la GSP Live despre situația actuală de la echipă și nu s-a ferit să critice faptul că în ultima vreme s-au schimbat mai mulți antrenori.

„E o frustrare să vezi jucători îndepărtați, dar asta e viața. Noi nu avem o strategie sau o coerență între centrul de copii și juniori și prima echipă. Pentru a avea așa ceva îți trebuie stabilitate. Cum a venit acum Florin Prunea la club. Trebuie să-l lași să facă ceva. 

Trebuie continuitate la Dinamo. În 7 ani de când sunt eu la Dinamo s-au schimbat mulți antrenori, conducători. Am colaborat foarte bine la început cu Gigi Mulțescu, apoi cu Ioan Andone, care era interesat de tineri”, a declarat Gabi Răduță la GSP Live.

„N-am o relație de prietenie cu Bălănescu, doar profesională. E mai ok așa. Cu domnul Negoiță n-am mai vorbit de multă vreme. Înainte era mult mai implicat”  - Gabi Răduță

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Florin Bratu contactat de oficialii lui Dinamo: „Vreau să ajut echipa. Sunt dinamovist și iubesc clubul”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.