Liga 1

FCSB // Gigi Becali, măsură de urgență: „Aduc doi străini” » Dezvăluie ce ofertă a refuzat pentru Florinel Coman: „I-am zis «Pleacă, mă, de aici!»”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 august 2019

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația de la club și a dezvăluit că vrea să aducă doi preparatori fizici străini în locul lui Marian Lupu, care a fost demis.

„Noi avem 10 jucători accidentați. Cei mai mulți dintre ei sunt jucători de bază. E greu fără ei, dar se va rezolva situația. Dacă îi aveam, făceam și eu două echipe, ca CFR Cluj.

E o problemă cu pregatirea fizică și cu alimentația. Am zis de un an ca e ceva în neregulă. Acum studiem problemele și le punem la punct. O să vedeți că iau doi preparatori fizici! O să fie străini, că ei se pricep mai bine la asta. Am dat ordin să se aducă”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

  • Alexandru Stan, Marko Momcilovici, Dragoș Nedelcu, Mihai Pintilii, Olimpiu Moruțan, Dennis Man, Ioan Hora, Mihai Roman, Lucian Filip și Harlem Gnohere sunt jucătorii accidentați de FCSB.

Gigi Becali: „Am refuzat 8 milioane pe Florinel Coman” 

Patronul FCSB a dezvăluit că a primit o ofertă pentru atacantul Florinel Coman, dar a refuzat-o.

„A venit cineva și mi-a zis că îmi dă 8 milioane de euro. Am început să râd. I-am zis «Pleacă, mă, de aici!». Cartea e la mine și o joc cum vreau. Eu câștig sau pierd potul. Fac ce-mi place mie”, a adăugat Becali. 

3.500.000 €este cota lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt

vezi și:

De la dracu’ la euro falși! Istoria relației tumultoase dintre Gigi Becali și fanii FCSB: „Fă-ți bagajele, te așteaptă oile” vs. „ Huligani, bețivi, drogați”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.