Liga 1

EXCLUSIV De ce nu s-a înțeles Dinamo cu Dario Bonetti » Negocieri pe aeroport, pretenții uriașe!

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday, 12 August 2019

Dinamo nu s-a înțeles cu Dario Bonetti, antrenorul care avea cele mai mari șanse să-l înlocuiască pe Eugen Neagoe. 

Tratativele dintre șefi și italian au picat în această seară, astfel că roș-albii trebuie să se reorienteze cât mai rapid. 

Conform informațiilor Gazetei, tratativele cu Bonetti au căzut după ce italianul și-a schimbat brusc pretențiile salariale. Acesta urma să ajungă la București via Viena, însă pe aeroportul din Austria și-a schimbat brusc viziunea asupra salariului pe care voia să-l încaseze. 

Noile pretenții ale lui Bonetti l-ar fi propulsat pe locul 2, în spatele lui Dan Petrescu, în topul celor mai bine plătiți antrenori din Liga 1, însă șefii lui Dinamo i-au transmis un «nu» ferm acestuia.

Mai mult, oficialii au încercat să-l convingă pe acesta să colaboreze cu staff-ul lui Eugen Neagoe, solicitare refuzată tranșant de Dario, cunoscut pentru faptul că vrea să lucreze alături de oamenii săi de încredere.

A fost pentru cea de-a doua oară în ultimele săptămâni cănd tratativele dintre Bonetti și Dinamo eșuează. Clubul a încercat să-l aducă și la câteva zile distanță după problemele delicate întâmpinate de Eugen Neagoe la meciul contra Craiovei, 0-2.

Italianul s-ar fi aflat la cea de-a treia aventură la Dinamo, pe care a mai antrenat-o în două rânduri, în 2009 și în 2012. Vezi AICI o radiografie a CV-ului lui Bonetti!

50.000 de europe lună ia Dan Petrescu la CFR

Vezi și:

Eugen Neagoe n-a scăpat de emoții: „Trebuie să mă operez, am aceeași problemă ca Țucudean”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.