Liga 1

EXCLUSIV Dezvăluirile unei glorii dinamoviste despre vizita lui Mircea Lucescu în vestiarul FCSB: „Așa mi-au spus unii de acolo”

Articol de Remus Dinu  —  marţi, 13 august 2019

Vizita de săptămâna trecută a lui Mircea Lucescu (74 de ani) în vestiarul FCSB-ului a luat prin surprindere mulți oameni din fotbalul românesc, care n-au digerat prea bine asocierea dintre dinamovistul Lucescu și clubul lui Gigi Becali.

Ion Pîrcălab (77 de ani), fost jucător reprezentativ la Dinamo, pentru care a evoluat între 1961 și 1970, a sărit însă în apărarea lui Mircea Lucescu, mărturisind că nu înțelege de ce Cornel Dinu a avut o reacție atât de dură la adresa lui „Il Luce.

„Am văzut ce s-a întâmplat, sunt la curent cu tot. Părerea mea e că el a fost la meci pentru că e prieten cu Gigi Becali. E treaba lui ce face în particular, dar el n-are angajament cu Steaua, el nu le-a pupat steagul, nu le-a făcut tactica de joc, n-a făcut nimic. S-a dus la meci și, probabil, l-a rugat Gigi să se ducă în vestiar le spună câteva vorbe jucătorilor.

Eu am auzit de la alții din interiorul Stelei că el n-a dat nicio indicație de joc. Indicații au fost date de antrenorul lor. Lucescu doar le-a spus câteva lucruri despre fotbal, despre viață, i-a îmbărbătat. A spus-o răspicat că nu ar putea antrena acolo și zic să nu-l băgăm pe Mircea Lucescu în aceeași oală cu alții. 

E o răutate ce s-a zis, Cornel Dinu a spus-o cam urât și nu știu dacă e corect”, a declarat Pîrcălab, fost coleg cu Mircea Lucescu și Dinu la Dinamo, în exclusivitate pentru GSP.ro.

57 de goluriîn 250 de meciuri a reușit Mircea Lucescu pentru Dinamo în prima ligă, în perioada 1963-1977

Mircea Lucescu a fost alături de FCSB

Joia trecută, Mircea Lucescu a fost prezent pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu la meciul FCSB - Mlada Boleslav 0-0. Acesta a urmărit meciul alături de Valeriu Argăseală, președintele celor de la FCSB, iar înaintea partidei le-a făcut o vizită jucătorilor.

„Il Luce” a fost  în vestiarul roș-albaștrilor pentru a-i motiva pe jucători. Timp de câteva minute, Lucescu senior a discutat cu fotbaliștii vicecampioanei și i-a încurajat.

Vizita inopinată a lui Mircea Lucescu l-a deranjat însă pe Cornel Dinu (71 de ani), un alt fost mare jucător al lui Dinamo: „În Italia, există o vorbă foarte clară şi spune: «Nu mă mai băga în chestii care seamănă a urât mirositor, a mlaştină fotbalistică» . În Italia se spune: «Domnii se nasc, nu se fac»”.

Vezi și:

EXCLUSIV Ion Pîrcălab propune doi străini pentru banca lui Dinamo + atac la Rednic: „Unii zic că sunt dinamoviști, dar pupau steagul Rapidului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.