Liga 1

Dusan Uhrin jr. și-a stabilit staff-ul » Oamenii lui Eugen Neagoe rămân la Dinamo

Sebastian Moga, cel care i-a ținut locul lui Eugen Neagoe pe bancă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 august 2019

Dusan Uhrin jr. a ajuns astăzi în România și în orele următoare va semna contractul cu Dinamo. Antrenorul ceh a preferat să păstreze în staff-ul său doi oameni care au colaborat cu Eugen Neagoe: Sebastian Moga și Iulian Mihăescu.

„Sebastian Moga și Iulian Mihăescu vor fi secunzii lui Dusan. Am apreciat foarte mult lucrul acesta. Dusan mi-a spus că nu vine cu nimeni. 

Este mulțumit de antrenorii români, a mai lucrat cu români, are încredere în ei și vrea sa păstreze staff-ul lui Eugen Neagoe. Și noi vom fi alături de el cu tot ce are nevoie”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport.

Uhrin jr. nu e străin de fotbalul din România. A antrenat o lună la CFR Cluj, martie-aprilie 2009, fiind înlocuit cu Toni Conceicao după ce s-a certat cu căpitanul Ricardo Cadu. A pregătit și Poli Timișoara în două rânduri, 2007-2008 și 2010-2011, cu care n-a câștigat niciun trofeu într-o perioadă în care echipa finanțată de Marian Iancu era una dintre forțele Ligii 1.

Divorțul de CFR Cluj a fost unul cu scandal, tehnicianul născut la Praga intrând într-un conflit tăios cu Ricardo Cadu, liderul vestiarului clujenilor de la acea vreme. Scandalul dintre cei doi a fost unul uriaș și a provocat, până la urmă, destituirea lui Uhrin de la CFR.

Citește și:

Dusan Uhrin a sosit în România! Primele cuvinte ale antrenorului care a plecat direct să semneze contractul cu Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.