Liga Campionilor

CELTIC - CFR CLUJ // VIDEO Dan Petrescu „l-a ascultat” pe Mulțescu » Schimbarea de la pauză, sugerată la GSP Live: „Trebuie înlocuit imediat!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 august 2019

CELTIC - CFR CLUJ // Gheorghe Mulțescu (67 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, l-a criticat la pauză pe Mario Rondon, atacantul pe care Dan Petrescu a mizat în ofensivă. La GSP Live, tehnicianul a sugerat că Rondon, care încasase și un cartonaș galben, trebuie înlocuit, schimbare care a și avut loc. 

„Rondon trebuie schimbat imediat! În primul rând trebuie calmat, dacă nu schimbat. Nu am înțeles ce e cu această atitudine. Este la un pas de cartonașul roșu. Nu a fost în joc. Nu a avut nicio realizare ofensivă.

Nu se compară cu Țucudean, care e un vârf autentic, este golgheter, este puternic și fizic și mental, este mai bun pe toate planurile. Ce a jucat CFR în prima repriză este abordare de echipă mare”, a declarat Gheorghe Mulțescu la pauza meciului, la GSP Live.  

Dan Petrescu a gândit similar , iar la pauză l-a scos pe Mario Rondon, înlocuindu-l cu George Țucudean, golgeterul ultimelor două sezoane din Liga 1. 

Vezi și: 

CELTIC - CFR CLUJ // Penalty refuzat ardelenilor în minutul 8: „N-a fost fault, a fost demolare!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.