Liga Campionilor

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // VIDEO Nume grele din fotbalul românesc, la picioarele CFR-ului: „E o lecție pentru toată lumea! Jos pălăria!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 august 2019

CFR Cluj a realizat miracolul în deplasarea cu Celtic din preliminariile Ligii Campionilor, reușind să se califice în play-off-ul Ligii după o victorie nebună pe terenul campioanei Scoției, scor 4-3. Campioana României avansează cu 5-4 la general. 

  • CFR Cluj va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga  
  • Partida tur e pe 20 august la Cluj, returul fiind programat pe 27 august, în Cehia!

La finalul partidei, nume importante din fotbalul românesc s-au întrecut în felicitări pentru echipa lui Dan Petrescu pentru partida fantastică reușită la Glasgow. 

„E o lecție pentru întreg fotbalul românesc. E campioana României și merge mai departe pe deplin meritat”, a declarat Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, la TV Digi Sport. 

„Incredibil! CFR a avut o putere extraordinară de regenerare, chiar dacă a început dezastruos repriza secundă. CFR aducea nejustificat mulți oameni în față și rămânea descoperită, dar a arătat o putere incredibilă”, a spus și Gheorghe Mulțescu, prezent în studioul GSP Live. 

„Au dat dovadă de o putere de revenire fantastică, așa ar trebui să joace toate echipele din România”, a spus și Dorinel Munteanu, fost coleg cu Dan Petrescu la echipa națională. 

Vechi contestatar al CFR-ului, Adrian Porumboiu, fostul finanțator de la Vaslui, n-a ezitat să felicite echipa ardeleană: „Dan Petrescu e cel mai bun antrenor din România! Jos pălăria, merită apreciat pentru ce a făcut acolo! Bravo celor care conduc, nu mai au nevoie de prostii. Acum câștigă curat, sunt niște victorii pe care nu le poate pune nimeni la îndoială”, a spus Porumboiu, la GSP Live. 

Vezi și: 

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // FOTO+VIDEO » MagnifiCFR! Trupa lui Dan Petrescu reușește minunea de la Glasgow!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.