Liga Campionilor

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // Bogdan Mara a avut un motiv de supărare pe Celtic Park: „Vedem că suntem mici”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 august 2019

Bogdan Mara (41 de ani), directorul sportiv al CFR-ului, a vorbit despre meciul senzațional reușit de către echipa lui Dan Petrescu, pe Celtic Park, scor 4-3. A ținut să laude performanța echipei, dar nu s-a putut abține să nu critice arbitrajul. 

  • CFR Cluj va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga  
  • Partida tur din play-off se joacă pe 20 august, în Gruia, returul fiind pe 27 august, la Praga

Vezi AICI desfășurarea partidei 

„Nu prea mai am cuvinte. Acum ne revenim și noi după meciul de infarct. Nu cred că a fost un meci de o asemenea intensitate în ultimii ani jucat de o echipă din România. Era normal ca Celtic să ne atace, să aibă și arbitrul de partea ei. Vedem că suntem mici. Chiar dacă ne-am calificat, trebuie să menționăm și că s-au dictat foarte ușor deciziile în favoarea lor.  

Jucătorii merită felicitări. Suntem extrem de fericiți pentru că am demonstrat că se poate. Cu multă muncă, cu dăruire, cu seriozitate. Sperăm să o facă și alte echipe românești și să ridicăm fotbalul românesc de acum înainte. Acest grup s-a creat în jurul lui Dan Petrescu. A făcut niște schimbări interesante și bune pentru noi. A reușit să le imprime un stil de învingător. Le-a transmis că se poate. Dacă ai un grup unit, toți trag la aceeași căruță, se poate.  

Buturuga mică, România, reușește să se califice pe Celtic Park. Ei cred că nici nu se gândeau cu cine joacă în etapa viitoare în Europa League. Nu cred că își cunosc adversara”, a spus Bogdan Mara, la TV Digi Sport. 

VEZI ȘI: 

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // Nume grele din fotbalul românesc, la picioarele CFR-ului: „E o lecție pentru toată lumea! Jos pălăria!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.