Liga 1

GSP LIVE / VIDEO Adrian Falub: „U Cluj e făcută să fie iubită, iar CFR să facă performanță”

Suporteri U Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 august 2019

Adrian Falub (48 de ani), fost antrenor la U Cluj, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a vorbit despre performanța CFR-ului, anume calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.  

  • Prima manșă a play-off-ului UCL CFR Cluj - Slavia Praga se joacă marți, 20 august, în Gruia. Returul este programat miercuri, 28 august, la Praga. 
  • Ambele meciuri vor începe la ora 22:00 și vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.
  • În cazul în care campioana României este eliminată de formația cehă, clujenii vor accede în grupele Europa League.

Ultima dată antrenor la Concordia Chiajna, Falub a făcut o paralelă între CFR Cluj și U Cluj: prima este pentru performanță, a doua pentru suporteri.  

U Cluj a fost mai mult și este o stare de spirit, o echipă care este iubită, care probabil a fost făcută să fie iubită de spectatori, nu să facă performanță. Probabil CFR a fost făcută să câștige trofee. Cât timp lucrurile nu se vor schimba la U Cluj din punct de vedere organizatoric nu se va face nici performanță”, a spus Adrian Falub la GSP LIVE.  

În ceea ce privește prestația clujenilor în Liga Campionilor, Adrian Falub a analizat plusurile și minusurile echipei lui Dan Petrescu și l-a lăudat pe antrenorul ardelenilor.  

„Mă bucur pentru ei, am prieteni acolo. Au meritat calificarea asta. Au dovedit că sunt o echipă care știe ce vrea. Au scos trei adversari foarte buni. CFR știe ce trebuie să facă din punct de vedere tactic pentru a câștiga un meci, pentru a obține o calificare. E o echipă care joacă ceea ce își propune și ăsta este meritul antrenorului. Acolo e un grup important de jucători cu experiență, un grup foarte bine pregătit din punct de vedere motivațional. E foarte important să crezi în șansa ta. Era normal să aibă și slăbiciuni, pentru că au întâlnit o echipă foarte bună. În duelurile 1 contra 1 erau mult mai buni scoțienii”, a spus Adrian Falub.

VEZI ȘI:

CELTIC - CFR 3-4 // Dan Petrescu, lecție pentru Gigi Becali: „Aici face echipa antrenorul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.