Liga 1

DINAMO // EXCLUSIV Urmează revolta la Dinamo?! Clubul nu are bani, iar jucătorii sunt neplătiți de 2 luni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 august 2019

Jucătorii lui Dinamo nu și-a mai încasat lefurile de aproape 60 de zile, iar conducătorii se străduiesc să facă rost de bani pentru a-i plăti pe jucători. 

S-au dus vremurile în care Dinamo se putea lăuda că plătește salariile la zi! În era Negoiță, conducătorii roș-albi au repetat aproape obsesiv că în ciuda lefurilor mai mici față de cele de la restul echipelor de top, în Ștefan cel Mare, banii intră la zi. Acum însă, situația nu mai este de actualitate!  

Joi se vor face două luni de când Dan Nistor și restul colegilor nu și-au mai văzut salariile! Dacă până acum acest lucru s-a mai întâmplat izolat, iar Negoiță a anunțat că amânarea plăților este o pedeapsă pentru lipsa rezultatelor, de această dată, clubul nu a avut bani să plătească jucătorii! În urmă cu două luni existau restanțe și la angajații de la birouri, unde vorbim de salarii care nu depășesc 4.000 de lei pe lună.  

Sezonul trecut, Dinamo s-a bazat pe împrumuturi de la Mircea Rednic, dar odată cu demiterea sa, robinetul cu bani s-a oprit. Înainte de startul sezonului, finanțatorul Ionuț Negoiță a virat în jur de 150.000 de euro pentru achitarea salariilor. Rămâne de văzut dacă acesta va da din nou fonduri sau se va apela la o nouă sursă de împrumut.

13.000 €pe lună câștigă fiecare dintre Mrzljak și Nistor, aceștia fiind cel mai bine plătiți fotbaliști de la Dinamo

350.000 €este suma cu care Rednic a împrumutat-o pe Dinamo în perioada în care era antrenor în Ștefan cel Mare

Citește și:

E Uhrin alegerea corectă?! Geambașu: „Ce fel de antrenor este acela care consimte să lucreze cu secunzii celui pe care l-a înlocuit?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.