Europa League

MLADA BOLESLAV - FCSB // Gigi Becali schimbă strategia?! Ce se poate întâmpla după meciul cu Mlada: „Poate îmi arată că nu trebuie să mai fac mizerii”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 august 2019

FCSB va juca joi, de la ora 20:00, contra cehilor de la Mlada Boleslav, meci decisiv pentru calificarea în play-off-ul Europa League.  

  • Mlada Boleslav - FCSB se joacă joi, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT și foto pe GSP.RO și în direct pe ProTV. În tur, scorul a fost 0-0
  • Dacă trece de Mlada, FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu învingătoarea meciului Ventspils (Letonia) - Vitória Guimaraes SC (Portugalia). În tur, portughezii au câștigat cu 3-0

La acest meci, FCSB va fi condusă de Vergil Andronache, fostul secund al lui Bogdan Andone, care a devenit „principal” după demisia fostului antrenor. Gigi Becali a căutat antrenor în ultimele săptămâni, dar a spus că a luat o pauză și că totul depinde de rezultatul cu Mlada. 

„Nu m-am gândit zilele astea la antrenori. Gândul meu este doar la meciul cu Mlada. Poate de vineri încolo o să reiau căutările. Dar poate câştigăm cu 3-0 şi atunci Vergil îmi arată că nu trebuie să fac mizerii de astea, să caut alt antrenor”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și:

Meci capital pentru FCSB! Echipa roș-albastră e la 3 meciuri de o sumă URIAȘĂ » Își poate asigura bugetul pe un an

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.