Liga 1

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Negoiță, categoric în privința relației dintre Dinamo și Anamaria Prodan: „Spuneți-mi vreun jucător sau antrenor de la club reprezentat de ea ”

Anamaria Prodan

Articol de Victor Vrînceanu  —  Wednesday, 14 August 2019

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a vorbit despre relația pe care clubul o are cu impresarul Anamaria Prodan, cea care a fost aproape să-l aducă pe Leo Grozavu ca antrenor. 

Leo Grozavu a fost la un pas să antreneze Dinamo, dar președintele Florin Prunea a blocat mutarea în momentul în care tehnicianul a anunțat că la negocierile finale va veni alături de agentul său, Anamaria Prodan.  

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Ionuț Negoiță respinge și el varianta unei relații de prietenie a clubului Dinamo cu impresara. 

- Care este relația dintre impresarul Anamaria Prodan și clubul Dinamo? 
- Care relație? 

- Profesională, dintre un club de fotbal și un agent. 
- Nu există. Știți dumneavoastră vreun jucător al lui Dinamo impresariat de Ana? 

- Jucători, nu, dar doamna Prodan a spus că a negociat cu clubul pentru Leo Grozavu, antrenor impresariat de dânsa. 
- Și este Leo Grozavu antrenorul lui Dinamo cumva? Prin urmare, care relație? 

- Doamna Prodan a spus că discută mereu cu dumneavoastră și cu Bogdan Bălănescu. 
- Repet, putem vorbi multe, dar dacă știți un singur jucător sau antrenor de la Dinamo reprezentat de Anamaria, vă rog să mi-l spuneți.

- Dorin Rotariu. 
- O secundă! Rotariu era deja la noi când a optat să semneze cu agentul și după a fost scandalul cât casa. E un subiect închis aici. Faptele sunt cele care contează, nu diverse declarații.  

„Înainte, relația mea cu Dinamo a funcționat excelent, atât cu patronul Negoiță, cât și cu Bălănescu. În seara când Leo a fost propus la Dinamo, am vorbit 30 de secunde la telefon cu Florin Prunea. N-am apucat să menționăm subiectul Grozavu. Am vorbit doar că la Dinamo numărul 1 e Florin Prunea, nu Bălănescu. Am înțeles că Florin e numărul 1, i-am explicat că pe el l-am sunat primul, nu pe Bălănescu, dar nu a răspuns la telefon” - Anamaria Prodan, pe 13 august, la Pro X

Citește și:  

Ionuț Negoiță dezvăluie pentru GSP: „Mai durează în jur de o lună și jumătate până vând Dinamo! Nu depinde de mine!”  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.