Tenis

SIMONA HALEP LA CINCINNATI // Schimbarea care a făcut-o pe Simona să se impună cu Ekaterina Alexandrova: „Vechea Halep ar fi renunțat la luptă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 august 2019

Simona Halep a povestit după meci la televiziunea americană Tennis Channel schimbarea prin care a trecut și dezvăluie că vechea Halep nu ar fi putut să revină de la 0-1 la seturi și să câștige meciul cu Ekaterina Alexandrova, 3-6, 7-5, 6-4.

  • În turul 3 la Cincinnati, Halep o va întâlni pe Madison Keys (18 WTA, 24 de ani). 

Vechea Simona Halep ar fi renunțat să mai luptă. Eram foarte stresată din cauza accidentărilor și de multe alte lucruri din jurul meu. Azi mă simt puternică din punct de vedere mental și de aceea pot lupta până la final. 

La acest turneu, condiția mea nu e cea mai bună. Am avut o pauză de câteva meciuri, dar încet-încet îmi voi reveni”, a declarat Simona Halep la Tennis Channel. 

„Înaintea meciului am avut emoții. Îmi era frică să alerg după mingi. După ce am simțit ritmul, mi-a fost mult mai ușor. Nu m-am relaxat deloc în această partidă. Am fost foarte încordată” 

„Să câștig la Wimbledon a fost ceva special. Am jucat cel mai bun tenis al meu. Starea mea de pe teren a fost perfectă” - Simona Halep 

VEZI ȘI: 

Bombardament! La ce a rezistat Simona Halep în meciul cu Ekaterina Alexandrova: statistică năucitoare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.