Tenis

ATP CINCINNATI // VIDEO Încă un scandal. Al câtelea? Nick Kyrgios a făcut iar ravagii pe teren: „Dacă Nadal face asta, eu mă retrag din tenis!”

Nick Kyrgios // foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 august 2019

Nick Kyrgios (24 de ani, 44 ATP) a fost eliminat în această dimineață în turul II al turneului Masters 1000 de la Cincinnati. Australianul a pierdut în fața rusului Karen Khachanov (23 de ani, 9 ATP), scor 7-6 (3), 6-7 (4), 2-6. 

Temperamentalul Nick Kyrgios a fost și în acest meci protagonistul unor momente incredibile pe teren. Australianul s-a contrat pe toată durata meciului cu arbitrul Fergus Murphy, lucrurile scăpând de sub control în momentul în care oficialul l-a penalizat pe Kyrgios pentru că a întârziat la serviciu.  

Penalizarea primită l-a scos din minți pe rebelul circuitului, care a început să facă referințe la Rafael Nadal, cel cu care are un conflict mai vechi. Recunoscut pentru faptul că Rafa își ia mult timp între servicii, Kyrgios a adus aminte de spaniol în clinciul verbal pe care l-a avut cu Fergus Murphy:

„Vrei să-mi spui că Nadal joacă rapid? Joacă fiecare punct rapid? E nebunește, amice! Rafa joacă rapid? Dacă Rafa joacă atât de rapid, eu mă retrag din tenis!”, a „tunat” australianul.

Mai mult, în timpul meciului, Kyrgios și-a distrus două rachete în timp ce își luase o pauză de vestiar. 

Nervii nu l-au ajutat pe Kyrgios, acesta pierzând clar decisivul contra rusului Khachanov, scor 2-6. La finalul meciului, jucătorul din Australia a refuzat să dea mâna cu arbitrul. 

Vezi și: 

FOTO Nick Kyrgios și Beatrice Bouchard, imagine provocatoare pe Instagram » Formează cei doi un cuplu?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.