Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Anamaria Prodan a încercat să propună un antrenor-surpriză la FCSB: „Sunt o persoană directă, spun exact ce s-a întâmplat”

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 15 august 2019

Leo Grozavu, 51 de ani, a dezvăluit la GSP live, emisiune moderată de Costin Ștucan, că Anamaria Prodan (46 de ani) - agentul său - l-a întrebat dacă își dorește să fie propus la FCSB.

  • Mlada Boleslav - FCSB se joacă joi, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT și foto pe GSP.RO și în direct la ProTV. În tur, scorul a fost 0-0 
  • Dacă se va califica, FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Vitória Guimaraes SC (Portugalia), care a trecut de Ventspils (Letonia), 9-0 la general.

„Eu sunt o persoană directă, spun exact ce s-a întâmplat. Ana mi-a spus că mă poate propune la FCSB, dar eu i-am transmis că nu e cazul.  

Am jucat 6 ani la Dinamo, nu pot să ajung la un club rival. În plus, acolo există o conducere care nu acceptă ca un antrenor să-și facă treaba. Din nefericire pentru noi, cele mai mari cluburi ale României au ajuns într-o situație în care sunt refuzate de antrenori”, a spus Grozavu la GSP Live.

„Nu va fi ușor cu Mlada”

„Nu înțeleg de ce toată lumea crede că FCSB se va califica ușor. Nu îi va fi ușor cu Mlada Boleslav. Cei de acolo au nevoie în primul rând de oameni în interiorul clubului care să-i motiveze pe jucători”, a mai spus acesta.

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO Leo Grozavu rupe tăcerea: „Atunci mi-am dat seama că n-o să ajung la Dinamo” » Ce implicare a avut Anamaria Prodan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.