Europa League

MLADA - FCSB // VIDEO Ce s-a întâmplat, azi, la plimbarea jucătorilor prin oraș: „E de bine, ne calificăm!”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 15 august 2019

MLADA - FCSB // Au mai rămas câteva ore până la startul meciului Mlada Boleslav - FCSB, contând pentru turul III al preliminariilor Europa League. Jucătorii lui Vergil Andronachi s-au relaxat azi prin Praga, la o plimbare lejeră prin centru. Capitala Cehiei, unde sunt cazați roș-albaștrii, se află la o oră distanță de Mlada Boleslav, orașul unde se va juca diseară. 

  • Meciul Mlada Boleslav - FCSB, din turul 3 preliminar al Europa League, va avea loc joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la ProTV. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0
  • Andrei Crăițoiu, jurnalistul Gazetei Sporturilor, se află în Cehia (Praga & Mlada Boleslav) de unde transmite cele mai noi informații legate de partida dintre Mlada Boleslav și FSCB;

Fotbaliștii FCSB-ului au ales să ia o gură de aer curat înaintea meciului deosebit de important din această seară: în grupuri de câte 3-4, aceștia au ieșit la plimbare prin centru, unde au admirat magazinele și atracțiile din zona pietonală a orașului.

Un moment inedit a avut loc când Vergil Andronache, antrenorul roș-albaștrilor, s-a intersectat cu o mireasă.

În tradiția populară, se spune că a te întâlni cu o mireasă prevestește un eveniment plăcut, exact „rețeta” de care Andronache ar avea nevoie într-o perioadă extrem de tulbure cum e cea din prezent de la FCSB. „E de bine, ne calificăm”, au concluzionat pe loc roș-albaștrii. 

Vezi și: 

MLADA - FCSB // VIDEO + FOTO Am vizitat Muzeul Skoda din Cehia: 350 de modele cu o istorie fabuloasă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.