Europa League

MLADA BOLESLAV - FCSB 0-1 // Gigi Becali, primul transfer după calificarea în play-off-ul Europa League: „Am bătut palma! E titular cu Poli Iași”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 august 2019

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League, după victoria obținută în Cehia, 1-0 cu Mlada Boleslav. În tur, scorul fusese 0-0. 

  • FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Vitória Guimaraes SC (Portugalia), care a trecut de Ventspils  (Letonia), 9-0 la general;
  • Meciurile vor avea loc pe 22 august, la Giurgiu, și pe 29 august, în Portugalia;

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a anunțat că după calificarea în play-off-ul Europa League a transferat un nou jucător, o extremă dreapta, dar nu a vrut să-i dea numele.

„Mâine vine un jucător care va putea juca deja în Europa League! Ne-am calificat și am transferat un jucător. Au venit banii, am adus un jucător. Am luat 1 milion de euro pentru că ne-am calificat în play-off-ul Europa League și fac un transfer.  

Mâine, la prima oră se înregistrează transferul. Nu vreau să spun înainte cine e. Ne-am înțeles și cu clubul și cu jucătorul. E un club din România și ne-am înțeles. La fel și cu jucătorul.

L-am adus pe un post pe care-l consider deficitar. Am transferat o extremă dreapta. Nu spun cine e! Îl știți pe jucător. Vine mâine”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.