Europa League

AEK ATENA - CRAIOVA 1-1 // Corneliu Papură, categoric după eliminarea din Europa League: „Meritam să dăm 4 goluri! Nu credeam că AEK va trage de timp”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 15 August 2019

CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate, 1-1 cu AEK Atena, și a ratat calificarea în play-off-ul Europa League. În tur, la Craiova, scorul a fost 2-0 pentru greci.   

După meci, Corneliu Papură a spus că echipa sa merita calificarea și că AEK a avut emoții pe finalul partide, la scorul de 1-1. 

„Meritam să marcăm 4 goluri. De când am început acest sezon nu am dominat nicio echipă cum am dominat-o pe AEK. Am ratat multe ocazii care nu trebuiau ratate. Mi se pare un rezultat nedrept! Fotbalul e nedrept! Sunt mândru de jucătorii mei. Craiova merita calificarea. Am avut situații clare de a marca. 

Nu credeam că e posibil ca AEK să tragă așa de timp, pe teren propriu. Grecii au tremurat. I-am pus sub presiune pe final”, a declarat Corneliu Papură la conferința de presă. 

Citește și: 

Sorin Cârțu și Pavel Badea acuză arbitrajul după eliminarea Craiovei din Europa League: „Am avut penalty și gol anulat eronat” 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.