Europa League

MLADA BOLESLAV - FCSB 0-1 // Note GSP: Thierry Moutinho, jucătorul lăudat de Vergil Andronache, cel mai slab de pe teren » Ce notă a primit eroul Iulian Panțâru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 August 2019

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League, după victoria obținută în Cehia, 1-0 cu Mlada Boleslav. În tur, scorul a fost egal, 0-0.

  • FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Vitória Guimaraes SC (Portugalia), care a trecut de Ventspils  (Letonia), 9-0 la general;
  • Meciurile vor avea loc pe 22 august, la Giurgiu, și pe 29 august, în Portugalia

FCSB a avut o prestație slabă în prima repriză cu Mlada Boleslav, dar a forțat pe final și a câștigat grație inspirației lui Iulian Panțâru, care a marcat în minutul 90+1. 

Iulian Panțâru a fost cel mai bun jucător al meciului, fiind notat cu 8 de Gazeta Sporturilor. O evoluție bună a avut și fundașul dreapta Valentin Crețu, care a primit 7. 

Portughezul Thierry Moutinho, folosit ca atacant central, a fost cel mai slab jucător de la FCSB, fiind notat cu 4. 

Interesant este că, după meci, antrenorul Vergil Andronache l-a lăudat pe Moutinho. „Eu consider că a jucat foarte bine. Am gândit tactica cu el ca 9 fals, ținând de minge pentru cei care vin din spate”, a declarat Vergil Andronache după meci, la Pro X. 

Andronache, antrenorul FCSB, a luat 7, în timp ce Josef Weber a primit 5. 

Citește și:

FCSB transferă un fost triplu campion în Liga 1 după calificarea în play-off! Gigi Becali s-a înțeles cu Adi Popa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.