Liga 1

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO 3-2 // VIDEO+FOTO Uhrin n-a schimbat nimic! Roș-albii pierd contra Chindiei și revin pe ULTIMUL LOC

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 august 2019

Dinamo a pierdut și contra Chindiei Târgoviște, 2-3 (Neguț '19, Leca '45+3, Cherchez '65 pen.  / Montini '54, Nistor '82), la debutul pe bancă al lui Dusan Uhrin jr. „Câinii” sunt acum pe ultimul loc, iar situația pare catastrofală.

Prima repriză n-a adus nicio îmbunătățire în jocul lui Dinamo, care a continuat jocul dezastruos etalat săptămâna trecută, în înfrângerea de la Iași, 0-2. 

Deschiderea de scor a venit după 19 minute, când Cristian Neguț a înscris cel mai frumos gol din această ediție: șut din întoarcere de la 20 de metri, direct în vinclul lui Piscitelli, fără nicio reacție la torpila dâmbovițeanului.

Fără reacție, Dinamo a mai încasat un gol până la pauză. Chindia a speculat degringolada din defensiva oaspeților, iar Leca a înscris cu capul, chiar înainte de pauză, după o fază fixă.

Uhrin a riscat tot la pauză și l-a aruncat în luptă pe Daniel Popa. Mai ofensivi, dinamoviștii au redus din diferență prin Montini, în minutul 54. Golgeterul ultimului sezon la Dinamo a fost pe fază la o respingere greșită a portarului și a înscris golul speranței.

Doar că gazdele s-au desprins din nou în minutul 65, profitând de faultul copilăresc al lui Klimavicius. Lituanianul e doar o umbră a fotbalistului din sezonul trecut, penalty-ul făcut cadou Chindiei fiind cel mai bun exemplu. Cherchez a înscris fără emoții din penalty, iar Dinamo se depărta din ce în ce mai mult de victorie.

Asaltul din final n-a fost de ajuns

Finalul le-a aparținut roș-albilor care au înscris în minutul 82, prin nou-intratul Nistor. Aflat la primul meci în acest sezon, liderul incontestabil al echipei a finalizat simplu, din interiorul careului, centrarea perfectă a lui Sorescu.

Improbabila egalare a fost la un pas să se materializeze în al cincilea minut al prelungirilor, când șutul puternic al lui Daniel Popa a fost blocat de portarul Chindiei.

S-a terminat 3-2 pentru echipa lui Viorel Moldovan, care scapă, deocamdată, de ultimul loc. În schimb, Dinamo e în continuare în cădere liberă, ajungând din nou pe ultimul loc, poziție care nu îi e deloc străină în acest sezon.

5.500de spectatori au fost prezenți la meci

Chindia Târgoviște - Dinamo 3-2

  • Au marcat: Neguț '19, Leca '45+3, Cherchez '65 pen.  / Montini '54, Nistor '82

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Leca, C. Dinu -  Neguț, L. Mihai, Bic, A. Șerban - Cherchez, D. Florea
Antrenor: Viorel Moldovan 
Rezerve: I. Popescu, D. Dumitrașcu, Ad. Ioniță, V. Rață, Burlacu, Yameogo, Voduț 
Absenți: -

Dinamo: Piscitelli - Moura, Klimavicius, Ciobotariu, Sin - Răuță, R. Grigore - Sorescu, Bru, Mihaiu - Montini
Rezerve: Straton, M. Popescu, Corbu, D. Nistor, Moldoveanu, D. Popa, G. Grețu
Antrenor: Dusan Uhrin jr. 
Absenți: I. Filip, Bejan, Brito, Mrzljak (accidentați)

Stadion: „Ilie Oană" - Ploiești 
Arbitru: Iulian Călin / A1: Daniel Hulubei / A2: George Neacșu / Observator: Corneliu Fecioru

Vezi și:

VIDEO + FOTO Surpriză la Dinamo: 10 jucători la control antidoping » Ce vedetă a venit la antrenament

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.