Liga 1

HERMANNSTADT - CLINCENI 2-1 // Ilie Poenaru și-a făcut praf jucătorii după meci: „Le-am făcut cucuie în cap! Vor plăti” + Nici Costel Enache nu a fost mulțumit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 August 2019

Ilie Poenaru (42 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, a fost nervos pe elevii săi la finalul meciului cu Hermannstadt, pierdut cu 1-2, în etapa a șasea a Ligii 1.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Este foarte frustrant ce se întâmplă. E al doilea meci în care luăm gol din minutul 3, gol din fază fixă, nu mai punem și autogolurile. Jucătorii nu sunt responsabili, nu știu să se poziționeze. Credeți-mă că lucrăm faze fixe mai mult decât durează antrenamentul. Le-am făcut cucuie în cap. La antrenament lucrează cum trebuie, la meci se schimbă total. Să luăm goluri în ultimele zeci de secunde... sunt foarte nervos! O să reglăm lucrurile astea. Jucătorii vor plăti. Problema este că noi jucăm după ce primim gol. Este al treilea sau al patrulea meci când revenim după ce suntem conduși, dar nu știm să gestionăm situația”, a spus Ilie Poenaru, la Look Sport.

Nici Costel Enache nu a fost mulțumit

Deși Hermannstadt a câștigat partida, Costel Enache (46 de ani), antrenorul sibienilor, s-a declarat nemulțumit de prestația echipei sale.

„Nu sunt foarte mulțumit de joc. Am lăsat concentrarea deoparte. Lucrul ăsta ne-a costat. A fost greu ca jucătorii să revină la ritmul de joc cu care au început meciul. Trebuie să tragem un semnal de alarmă, pentru că acest ritm de joc nu o să ne aducă victorii”, a spus Costel Enache, după meci.

VEZI ȘI:

OFICIAL Adi Popa la FCSB » Prima reacție a jucătorului la revenire + Ce concurență are

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.