Liga 1

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO // VIDEO Ultrașii din PCH au oprit din nou meciul! Ce s-a întâmplat la Ploiești

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 16 august 2019

CHINDIA - DINAMO // În continuare interziși la meciurile din deplasare pentru incidentele create la meciul de la Ovidiu din prima etapă, ultrașii din PCH au găsit din nou o metodă să intre pe stadion la meciurile echipei favorite.

Aproximativ 300 de fani și-au luat bilete la Tribuna a II-a a stadionului din Ploiești, acolo unde s-a disputat partida contra Chindiei Târgoviște. Aceștia au început protestele încă din prima repriză, când i-au înjurat pe Ionuț Negoiță, Florin Prunea și Bogdan Bălănescu.

Urmărește AICI meciul Chindia - Dinamo

În repriza secundă, când tabela arăta 2-0 în favoarea Chindiei, ultrașii lui Dinamo au oprit meciul timp de aproximativ două minute după ce au aruncat cu mai multe fumigene în teren.

La scorul de 3-1, în minutul 72, la tribuna a II-a s-a declanșat o bătaie în toată regula după ce fanii Chindiei și ploieștenii le-au strigat dinamoviștilor „B-ul, B-ul”, iar stewarzii au fost nevoiți să intervină.

Vezi și:

VIDEO Golul începutului de sezon » Cristian Neguț i-a pedepsit pe „câini” cu o superexecuție + Ghinion teribil pentru Uhrin: un titular s-a accidentat 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.