Liga 1

FC BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1 // FOTO+VIDEO Remiză între moldoveni și olteni! Golofca, cel mai rapid gol, Bălașa, debut la Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 august 2019

FC Botoșani și CS Universitatea Craiova au remizat în etapa #6 din Liga 1, scor 1-1, în fața a 6.000 de oameni. Craiovenii au fost susținuți din sectorul rezervat galeriei oaspete de numai 13 suporteri. 

Moldovenii au deschis scorul încă din secunda 28, prin Golofca. Extrema moldovenilor a pătruns pe culoar și l-a executat elegant pe Pigliacelli, reușind totodată cel mai rapid gol al sezonului. 

Gazdele au mai avut câteva ratări în serie, minute bune oltenii părând groggy. A venit însă minutul 29 și Craiova și-a revenit ca din pumni. Martic a centrat de pe dreapta, mingea a survolat grupul de jucători din centrul careului și a aterizat pe bocancul lui Bancu, ușor lateral stânga. Internaționalul a prins un voleu din prima, fără speranță pentru Pap!

La pauză, și-a făcut debutul și Mihai Bălașa, fostul jucător al FCSB-ului. Cele două grupări au oferit un meci mai tacticizat la reluare, iar fazele la cele două porți s-au rărit. 

Spre final, moldovenii au forțat în atac, dar au irosit o serie de ocazii. Bancu și Pigliaceli l-au salvat pe Corneliu Papură de la un eșec pe terenul celor de la FC Botoșani. 

Cele două formații se mențin cu același număr de puncte, 10, după 6 runde. FC Botoșani ocupă poziția a patra în Liga 1, iar Craiova este pe locul 5. 

FC Botoșani - Craiova 1-1

Echipele de start:

FC Botoșani: Pap - Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu - Rodriguez, Papa - Ashkovski, Golofca, Florescu - Ofosu
Rezerve:  Hankic, Patache, Pițian, Ebenhofer, Holzmann, Cîmpanu, Andronic
Absenți: - 
Antrenor: Marius Croitoru

Craiova: Pigliacelli - Martic, Kelic, Acka, Bancu - Ivanov, Mateiu, Cicâldău - Al. Ioniță, Markovic, Mihăilă
Rezerve: L. Popescu, M. Bălașa, V. Constantin, Vătăjelu, Bărbuț, Qaka, M. Roman II
Absenți: Koljic, Gardoș (accidentați) 
Antrenor: Corneliu Papură 

Arbitru: Ovidiu Hațegan / A1: Octavian Șovre / A2: Sebastian Gheorghe / Observator: Costin Ioan Toma
Stadion: „Municipal”, Botoșani

FC Botoșani e o altă echipă care a început excelent sezonul. Antrenați de Marius Croitoru, moldovenii au un parcurs fără înfrângere după 5 etape și se situează pe locul 4 în Liga 1, cu 9 puncte.

CS Universitatea Craiova vine după eliminarea suferită în fața lui AEK Atena în turul III al preliminariilor Europa League. Oltenilor le-a rămas doar campionatul, însă ultimele lor evoluții n-au fost deloc unele pozitve: Craiova are două înfrângeri la rând, 1-2 cu Hermannstadt și 0-1 cu Sepsi.

Vezi și: 

CRAIOVA // Analiză GSP după încă un „naufragiu” al oltenilor în Europa League: 3 cauze ale unei noi eliminări premature

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.