Liga 1

Andrea Mandorlini la Craiova » Ce mutare pregătește Rotaru! Fostul „joker” de la CFR Cluj l-ar putea înlocui pe Corneliu Papură!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 August 2019

Tensiunile de la Craiova au atins un prag maxim după eliminarea din Europa League suferită în fața celor de la AEK Atena (1-3 la general). 

Oltenii scârțâie și în campionat, astfel că postul lui Corneliu Papură (47 de ani) e în mare pericol. 

Oficialii alb-albaștrilor, în frunte cu finanțatorul Mihai Rotaru, n-au rămas impasibili în fața rezultatelor modeste și au început deja să întocmească o listă cu posibili înlocuitori. Printre ținte s-ar afla Eugen Neagoe, fostul antrenor al lui Dinamo, dar și un nume surpriză, Andrea Mandorlini (59 de ani), fostul antrenor al celor de la CFR Cluj în sezonul 2009-2010.

Italianul, liber de contract după despărțirea de Cremonese, ar fi fost ofertat de Craiova, scrie Fanatik. Potrivit sursei citate, Mandorlini a cerut timp de gândire timp de câteva zile, astfel că meciul cu FC Botoșani de duminică devine vital pentru Corneliu Papură.

Mandorlini a antrenat de-a lungul carierei la Manzanese, Triestina, Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena, Sassuolo, CFR Cluj, Hellas Verona, Genoa și Cremonese. Perioada petrecută în România, în sezonul 2009-2010, a fost una fulminantă pentru Mandorlini, care a cucerit titlul, Cupa și Supercupa alături de clujeni. 

Zvonuri despre Neagoe

După 0-1 cu Sepsi, al doilea la rând pentru olteni în Liga 1, suporterii care-l contestă încă de la startul sezonului i-au cerut din nou demisia lui Papură. 

Ba mai mult, cercul lor s-a lărgit, alăturându-li-se și grupările de la Peluza Nord. Iar ziarele locale speculează că finanțatorul Mihai Rotaru l-ar avea în vedere pe Eugen Neagoe, după despărțirea acestuia de Dinamo, deși e greu de crezut că „Geană” ar putea reprezenta o soluție acum, cu problemele de sănătate pe care le are.

Vezi și:

CRAIOVA // Analiză GSP după încă un „naufragiu” al oltenilor în Europa League: 3 cauze ale unei noi eliminări premature

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.