Liga 1

SEPSI - CFR CLUJ 1-1 // Jucătorii lui Dan Petrescu, mulțumiți cu remiza: „Am da meciurile din campionat pe o calificare în grupele Ligii Campionilor”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 August 2019

CFR Cluj a pierdut două puncte pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-1 în etapa a șasea din Liga 1, dar jucătorii lui Dan Petrescu sunt mulțumiți cu acest rezultat. 

Portarul Cosmin Vâtcă (37 de ani) a explicat cum a încasat golul egalizator al covăsnenilor și le-a transmis românilor să o susțină pe CFR Cluj în „dubla” cu Slavia Praga, din play-off-ul Ligii Campionilor.

„Un punct este foarte bun pentru noi, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Noi suntem mulțumiți. Ei au avut foarte puține ocazii de poartă.

Știam că au jucători de calitate, care execută foarte bine loviturile libere. Au dat peste zid, am crezut inițial că am scos mingea, dar nu am reușit. Oboseala e mereu la fotbal. Nu avem nicio scuză. Am făcut un meci bun astăzi, doar golurile ne-au lipsit. 

Eu aș da meciurile din campionat pe o calificare în grupele Ligii Campionilor. Toți ar trebui să ne motivăm să punem umărul să facem ceva pentru fotbalul românesc. Dacă o să fie lumea cu sufletul alături de noi, vom reuși să mai facem o minune”, a spus Cosmin Vâtcă, la Look Sport.

„Din păcate, nu am știut noi să gestionăm mai bine momentul. Am întâlnit o echipă incomodă, foarte bine organizată. Sunt neînvinși, merită ce au făcut până acum. 

Nu este nevoie să ne amânăm meciurile. Avem un lot foarte valoros și putem face față pe mai multe fronturi”

- Ovidiu Hoban (36 de ani), mijlocaș CFR Cluj

Pentru CFR, urmează meciul tur cu Slavia Praga, din play-off-ul Champions League. Partida tur se joacă marți, de la ora 22:00.

VEZI ȘI:

SEPSI - CFR CLUJ // VIDEO+FOTO Ce reflex! Păun, o nouă reușită superbă pentru campioană + Vâtcă a gafat la golul gazdelor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.