Liga Campionilor

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA // EXCLUSIV Dan Petrescu și vestea pe care nu voia s-o audă: Emmanuel Culio ratează și turul cu Slavia!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 August 2019

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a primit o veste cum nu se poate mai proastă înaintea primei manșe cu Slavia Praga, din play-off-ul Champions League. „Veteranul” Emmanuel Culio nu va putea fi folosit, după ce a ratat ultimele meciuri din campionat și din preliminariile Ligii. 

  • Prima manșă a play-off-ului UCL CFR Cluj - Slavia Praga se joacă marți, 20 august, în Gruia. Returul este programat miercuri, 28 august, la Praga.
  • Ambele meciuri vor începe la ora 22:00 și vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.
  • În cazul în care campioana României este eliminată de formația cehă, clujenii vor accede în grupele Europa League.

Culio, care pe 30 august va împlini 36 de ani, s-a accidentat pe 30 iulie, în returul cu Maccabi Tel Aviv, 2-2 din turul II, când a suferit o microleziune fibrilară. De atunci, argentinianul nu a mai bifat niciun minut în nicio competiție, ratând inclusiv „dubla” cu Celtic Glasgow.

Azi, cu două zile înaintea turului cu Slavia, Petrescu a aflat că accidentarea lui Culio a recidivat. El nu va juca în mod sigur marți, problema punându-se dacă va putea fi recuperat pentru returul de peste o săptămână. 

Vezi și: 

Dan Petrescu propune un jucător la echipa națională: „Sper că selecționerul are ochi și pentru el” + răspuns pentru Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.