Stranieri

Mirel Rădoi, despre George Pușcaș: „Eu nu prea eram așa, de-aia m-a surprins”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 august 2019

Mirel Rădoi (38 de ani), selecționerul echipei naționale de tineret, a dezvăluit secretul lui George Pușcaș (23 de ani), după ce atacantul român a reușit azi o „dublă” pentru Reading, în Championship. 

„Pentru el, antrenamentul e la fel ca un joc. Se antrenează foarte bine, are grijă de viața lui extrasportivă. Sincer, când l-am văzut prima oară, nu credeam că e un tip atât de meticulos. Are orele lui când doarme, se uita la ce, cât și cum mănâncă. 

Eu nu prea eram așa, de aia m-a surprins. Fiind un atacant, să fie atât de preocupat de viața lui extrasportiva și de alimentație înainte și după antrenament... M-a făcut să mă gândesc că, dacă aș fi fost la fel de profesionist ca el, poate aș fi ajuns mai sus”, a spus Mirel Rădoi la PRO TV.

Curând, în Premier League!

Fostul căpitan al FCSB-ului are mare încredre în George Pușcaș și este convins că va face pasul către prima ligă engleză. 

„După ce a acumulat și după bagajul tactic pe care-l are, cred că i se potrivește ca o mănușă campionatul Angliei. Îl vom vedea în Championship maximum două sezoane. Apoi, în Premier League!”, a mai spus selecționerul României U21.

VEZI ȘI:

VIDEO Pușcaș a impresionat Marea Britanie! BBC și Sky Sports îl laudă pe atacant după „dubla” de excepție » „Calitatea românului este evidentă” / „Ce finalizare!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.