Liga 1

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // FOTO Narcis Răducan și-a respectat promisiunea » Ce a făcut la primul meci după revenirea la FCSB

Narcis Răducan // foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 august 2019

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // Narcis Răducan a debutat azi în funcția de director sportiv al celor de la FCSB, în înfrângerea cu Poli Iași, 1-2.  Acesta și-a respectat promisiunea făcută la instalare, când a mărturisit în fața jurnaliștilor că nu va sta alături de antrenor pe banca tehnică.

Raed Krishan, fotoreporterul Gazetei prezent la Pitești, l-a surprins pe Narcis Răducan în lojă, alături de președintele Valeriu Argăseală. 

Patronul FCSB, Gigi Becali, preferă să nu vină la meciurile jucate în exil, la Pitești. 

Înainte de meci, la interviul acordat pe gazon, Narcis Răducan a vorbit pe larg despre situația din lotul roș-albaștrilor, dar și despre posibilitatea ca Vergil Andronache să rămână și după meciul de azi la cârma echipei. 

Atmosferă dezolantă în tribune

La partida din această seară, asistența e una extrem de redusă: aproximativ 2.500 de spectatori au venit pentru a-i vedea pe băieții lui Vergil Andronache. Puținii spectatori prezenți în tribunele arenei „Nicolae Dobrin” i-au huiduit pe roș-albaștri după golul încasat de la Frăsinescu în minutul 41.

La meciul de etapa trecută contra celor de la Voluntari, 1-3, găzduit tot în orașul „Gâscanului”, au fost prezenți 2.000 de fani. 

Vezi AICI toate detaliile de la FCSB - Poli Iași!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.