Liga 1

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // Helmuth Duckadam: „A avut dreptate Tănase!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 august 2019

Helmuth Duckadam (60 de ani), directorul de imagine al FCSB-ului, a analizat meciul pierdut cu Poli Iași, scor 1-2, în etapa a șasea din Liga 1. 

Vezi AICI desfășurarea partidei 

„Părerea mea este că astăzi a fost o înfrângere nemeritată. Am luat, din păcate, două goluri din două faze care nu anunțau absolut nimic. A avut dreptate Tănase, chiar dacă toată lumea l-a criticat după ieșirea lui. Mulți nu știu pentru ce echipă joacă. Totuși, au fost două penalty-uri clare neacordate!”, a spus Helmuth Duckadam, la TV Digi Sport.  

Fostul mare portar face referire la declarația lui Florin Tănase (24 de ani), de după meciul retur cu Alashkert, din turul II preliminar al Europa League, când a tras un semnal de alarmă cu privire la atitudinea colegilor săi. 

„Nu poți, jucător de la Steaua, să te chinui cu Alashkert. Era cea mai mare rușine din istoria fotbalului românesc dacă pierdeam calificarea. Trebuie să se facă o analiză și să se decidă cine merită să rămână la Steaua și cine nu. Nu ne putem bate joc de fotbal! Nu e vorba de atitudine. Poate e vorba și de valoare” - Florin Tănase, după returul cu Alashkert

VEZI ȘI:

FCSB - POLI IAȘI // FOTO + VIDEO Penalty-cadou primit de roș-albaștri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.