Liga 1

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // VIDEO Ce nu s-a văzut la TV: Mihai Teja, dialog în parcare cu foștii colaboratori de la FCSB. S-a salutat cu un singur jucător

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 19 august 2019

Poli Iași a continuat duminică seara parcursul senzațional din acest campionat. După ce au învins-o pe Dinamo etapa trecută, 2-0, jucătorii lui Mihai Teja s-au impus și contra FCSB-ului, scor 2-1.

Victoria obținută de ieșeni e cu atât mai importantă cu cât Teja și-a învins fosta echipă, de la care a plecat la finalul campionatului trecut, pierdut în fața CFR-ului.

Deși a fost îndepărtat de Becali, Mihai Teja n-a ezitat să-și salute foștii colaboratori după meci. În parcarea stadionului din Pitești, tehnicianul Iașiului s-a întreținut amical cu foștii săi oameni de încredere. Singurul jucător al roș-albaștrilor cu care Teja a dat mâna a fost Valentin Crețu, pe care l-a antrenat la Gaz Metan.

Antrenorul moldovenilor n-a apucat să se salute și cu jucătorii pe care i-a antrenat la FCSB deoarece aceștia intraseră deja în autocar, iar Teja, un caracter mai retras, n-a dorit să intre peste ei. 

Teja a plecat de la stadion cu o mașină pusă la dispoziție de sponsori, în uralele inimoșilor fani care au făcut deplasarea tocmai de la Iași pentru a fi alături de formația favorită.

Ce a spus Mihai Teja la finalul meciului: 

„Nu mi-am luat nicio revanșă. Am regretul că n-am luat campionatul cu FCSB, dar cred că echipa începuse să joace un fotbal bun în acea perioadă. Mă bucur că am lucrat la o echipă mare, pentru mine a fost o perioadă frumoasă. Nu pot decât să îi urez mult succes în Europa! 

Eu am venit în iarnă la FCSB, dar nu e ușor să-ți impui ideile și filosofia în doar câteva săptămâni. Automatismele nu puteau apărea atât de repede”  - Mihai Teja, antrenor Poli Iași

Vezi și: 

ARBITRAJ FCSB - POLI IAȘI 1-2 // FOTO + VIDEO Balaj i-a dat credit lui Bîrsan în 3 din 4 faze contestate

Vezi AICI toate detaliile de la FCSB - Poli Iași 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.