Liga 1

DINAMO // EXCLUSIV Dusan Uhrin ia măsuri disperate pentru a redresa echipa: a cerut de URGENȚĂ două transferuri!

Dusan Uhrin // foto: GSP

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 19 August 2019

DINAMO // Dusan Uhrin jr. vrea să mai aducă zilele acestea cel puțin doi jucători. De astăzi va discuta cu șefii pentru a alege de pe o listă lărgită.

Dinamo a atins maximum de penibilitate în actuala ediție, instalându-se pe ultimul loc al clasamentului. În afara disputelor cu propriii fani, șefii clubului s-au gândit să mai facă niște transferuri zilele viitoare, mai ales că cele bifate la începutul verii sunt aproape de zero. 

Și Dușan Uhrin a solicitat întăriri, cu toate că, diplomat, le-a vorbit frumos jucătorilor actuali, pe care încearcă să-i aducă pe linia de plutire. 

Azi e ședință ca să decidă

Ceea ce este clar în acest moment e că Dinamo va căuta transferarea de urgență a unui fundaș central, dacă se poate polivalent, și a unui atacant. Este logic. Defensiva este a doua cea mai slabă din Liga 1 și are o medie de 2,5 goluri încasate pe meci.

 Atacul nu a fost cel mai slab, până la urmă golurile sunt produse de jucătorii ofensivi, Montini (2), Daniel Popa (3), plus Nistor (1), însă mai e nevoie de un vârf veritabil. Perovici nu va mai juca în alb-roșu după ce i s-au găsit probleme cardiace, clubul încearcă să scape de el în această săptămână. Iar Neicuțescu a revenit de la Chindia pentru a pleca pe doar 120.000 de euro în Polonia, la LKS Lodz. 

Își rod ghearele

Șefii regretă acum că s-au dispensat atât de ușor de grecul Papazoglou! Mai ales că Thanasis, 4 goluri și un assist în 14 meciuri, se adaptase alături de roș-albi și era foarte iubit de către galerie. Oricum, jucătorii îl regretă pe atacantul de 31 de ani, însă ei n-au avut niciun cuvânt. 

Scoutingul falimentar al echipei a decis că un extracomunitar, Slavko Perovic, care a jucat doar în liga secundă din Turcia în ultimii 5 ani, va fi mai util decât grecul adus de Rednic

"Când era Andone, eram cinci oameni la scouting. Făceam referat pentru fiecare jucător. Vreau să văd și eu cine a făcut referate pentru jucătorii aduși? Cine e responsabil pentru ei? Și noi aduceam jucători liberi, dar ăia jucau fotbal! Ăștia fac doar figurație" 
- Dănuț Lupu, ex-șeful scoutingului dinamovist 

Vezi și: 

Șefii lui Dinamo se tem de suporteri! Au cerut protecția forțelor de ordine după scandalul cu fanii » Antrenamentele și deplasările vor fi păzite

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.