Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Robert Ilyeș, întâmplări HALUCINANTE cu huliganii Rapidului: „Era cu bâta de baseball în mână, tremurau chiloții pe mine”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 august 2019

Roberty Ilyeș, 45 de ani, fost mijlocaș important la Rapid între 2002 și 2005, în prezent antrenor secund la Sepsi, a rememorat câteva întâmplări incredibile petrecute cu temuta galerie a Rapidului la începutul anilor 2000. 

„După un meci pierdut cu Steaua, 1-2, golurile Șumudică și Claudiu Răducanu două pentru ei, m-am urcat în mașină să plec acasă. La poartă, era un chelios ca mine, cu o bâtă de baseball. Mi-a făcut semn să las geamul jos. Tremurau chiloții pe mine. Stătea cu mâna pe bâta de baseball și zicea: «Dacă noi nu sărbătorim Paștele, nici voi n-o să stați alături de familii».  M-am întors și i-am avertizat pe toți jucătorii să nu iasă. 

Până la urmă, au intervenit forțele de ordine și am putut ieși. Au venit jandarmii și am ieșit”, a spus Robert Ilyes, la GSP Live. 

Ilyeș a continuat seria dezvăluirilor, povestind apoi o altă întâmplare șocantă desfășurată la un antrenament al giuleștenilor. 

„După o înfrângere cu Dacia Unirea Brăila, aveam antrenament pe vechiul stadion «23 august». În timpul antrenamentului, ne-am trezit cu 50-60 de suporteri, oameni bine făcuți. 

Ne-am oprit, a venit Gigi Corsicanu și a zis: «Tu, tu, tu, tu și tu, pe banca de rezerve!» A trimis 11 jucători pe banca de rezerve, apoi pe Răzvan Lucescu. «Tu, nenorocitule, îți bați joc de echipă». «Tu nu joci cu sufletul!» Mie mi-au zis că și atunci când joc prost sunt util echipei. Nici Răzvan Lucescu n-avea ce să le facă”, a povestit Ilyeș.   

103 meciuriare Robert Ilyes la Rapid, pentru care a marcat de 26 de ori

Vezi și: 

GSP LIVE// VIDEO Sfatul lui Claudiu Drăgan pentru tineri, după ce a fost înșelat: „Să fie foarte, foarte atenți” » Soția s-a dus la emisiunea „Din Dragoste”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.