Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Roberty Ilyeș, dezvăluire sinceră despre perioada în care blaturile erau la putere în Liga 1: „Situații jenante, banul te umilește!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 august 2019

Roberty Ilyeș, 45 de ani, fost jucător important în Liga 1, în prezent antrenor secund la Sepsi, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan.

Ilyeș a fost contemporan cu o „eră” în care în fotbalul românesc primau jocurile de culise, iar fostul fotbalist a vorbit cu regret despre momentele în care trebuia să fie implicat într-un meci aranjat. 

„Prefer să nu discut despre așa ceva. Sunt lucruri din trecut, așa era în vremea respectivă. Era o senzație foarte urâtă când nu puteai să-ți aperi corect șansele. Erau situații jenante pentru un fotbalist. Nu era ok, banul te umilește”, a spus Ilyeș, la GSP Live. 

Ilyeș a evoluat de-a lungul carierei pentru Foresta Fălticeni, Astra Ploiești, Rapid, Khazar Lankaran, FC Brașov, FCM Târgu Mureș și AFK Csikzereda Miercurea Ciuc. Fostul mijlocaș a jucat 365 de meciuri în Liga 1, reușind să înscrie de 71 ori.  

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Robert Ilyes, întâmplări HALUCINANTE cu fanii Rapidului: „Era cu bâta de baseball în mână, tremurau chiloții pe mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.