Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Robert Ilyeș, lecție de DEVOTAMENT: „Am avut ofertă de la Steaua, dar dacă ești rapidist, ești rapidist!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 august 2019

Robert Ilyeș, 45 de ani, a dezvăluit azi, la emisiunea GSP Live, că a fost ofertat de FCSB, în 2004, în momentul în care evolua pentru Rapid. Fostul fundaș, perceput ca un mare rapidist, a oferit o adevărată lecție de devorament în dialogul pe care l-a avut cu Costin Ștucan, moderatorul emisiunii. 

„Am avut ofertă de la Steaua, dar am transmis prin impresar că nu mă interesează. Dacă ești rapidist, ești rapidist! Sunt unii care joacă pentru bani și alții care joacă doar cu sufletul. Oferta de acolo a venit când eram de doi ani și jumătate la Rapid, până să vină Răzvan Lucescu. În interior, când simți ceva, nu poți să trădezi”, a declarat Ilyeș, la emisiunea GSP Live.  

Robert Ilyeș a evoluat pentru Rapid între 2002 și 2005, perioadă în care a acumulat 26 de goluri în 103 apariții oficiale. 

Ilyeș a evoluat de-a lungul carierei pentru Foresta Fălticeni, Astra Ploiești, Rapid, Khazar Lankaran, FC Brașov, FCM Târgu Mureș și AFK Csikzereda Miercurea Ciuc. Fostul mijlocaș a jucat 365 de meciuri în Liga 1, reușind să înscrie de 71 ori. 

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Robert Ilyeș, întâmplări HALUCINANTE cu huliganii Rapidului: „Era cu bâta de baseball în mână, tremurau chiloții pe mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.