Tenis

VIDEO Simona Halep, fără rețineri despre hate-speech-ul de pe internet: „Știți ce mă deranjează cel mai mult?” + reacție tranșantă despre pariuri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 august 2019

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) încearcă în permanență să fie un exemplu în afara terenului, ea dezvăluind în repetate rânduri că vrea să fie o sursă de inspirație pentru tinerii de pretutindeni care practică sportul. 

La emisiunea „Garantat 100%”, unde campioana en-titre de la Wimbledon a participat recent, Halep a explicat cum face față criticilor și ce o deranjează cel mai mult. 

„Criticile nu mă deranjează absolut deloc, pentru că mă învaţă să fiu mai bună. Dar, atunci când mă jigneşte cineva fără ca eu să fac ceva, e destul de deranjant. Faptul că mi se analizează jocul şi spune cineva că joc slab, sunt ok. 

Dar atunci când spune cineva că nu vreau să fiu pe teren sau că joc la pariuri sau că arăt ca o nesuferită pe teren...acestea sunt jigniri directe şi nu pot să le accept. Ca persoană, nimeni nu mă cunoaşte atât de bine încât să îmi ştie mie caracterul. 

Niciodată nu am jucat la pariuri şi niciodată nu o să o fac. Consider că atunci când te angajezi în ceva, trebuie să fii corect. Iar eu sunt foarte corectă”, a declarat Simona Halep, la TVR 1.

33.228.806 $a câștigat Simona Halep din premii, de-a lungul carierei

Vezi și: 

Simona Halep despre Daniel Dobre: „Nu am jignit niciodată, nu a fost frumos, dar mi-am cerut scuze după” + despre revenirea lui Darren Cahill

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.