Tenis

Cutremurător! Amanda Anisimova, jucătoarea care a învins-o pe Halep la Roland Garros, a aflat că tatăl său a murit azi-dimineață! S-a retras de la US Open

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 august 2019

Amanda Anisimova (17 ani, 24 WTA) s-a retras de la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, după ce a aflat că tatăl său a fost găsit fără suflare în această dimineață. 

Potrivit ESPN, citat de HotNews, Konstantin Anisimov, 56 de ani, a fost găsit fără suflare în casa în care locuia. Acesta nu ar fi suferit de nicio boală, iar un infarct e cea mai probabilă cauză a decesului.

Anisimova este una dintre jucătoarele de perspectivă din circuit, iar tatăl ei era chiar antrenorul acesteia. Amanda provine dintr-o familie cu origini ruse, care s-a mutat în 1998 în SUA cu fiica lor Maria, pe atunci în vârstă de zece ani. La patru ani de la instalarea în noua țară, a venit pe lume Amanda, care a început să joace tenis la doi ani. Vezi AICI povestea Amandei Anisimova!

La ediția din acest an de la Roland Garros, Amanda Anisimova a ajuns până în semifinale după ce în sferturi americanca a învins-o în două seturi pe Simona Halep, 6-2, 6-4. 

Vezi și: 

VIDEO Simona Halep, fără rețineri despre hate-speech-ul de pe internet: „Știți ce mă deranjează cel mai mult?” + reacție tranșantă despre pariuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.