Liga Campionilor

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA // Totul pentru performanță! Oficialii campioanei au hotărât ce se întâmplă cu Billel Omrani

cfr cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 august 2019

Billel Omrani, 26 de ani, atacantul celor de la CFR Cluj, e asaltat de oferte după parcursul european senzațional din această vară. Ardelenii au oferte de 3,5 milioane de euro, dar directorul sportiv Bogdan Mara spune că francezul nu va pleca.

  • CFR Cluj - Slavia Praga e azi, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

„Momentan, nu se pune problema să plece Omrani! N-am lăsat pe nimeni să plece, deși am avut oferte pentru mai mulți jucători. Dorim să intrăm în Europa și dorim să menținem în continuare acest lot”, a spus Mara, la Pro X. 

Oficialul campioanei a prefațat și partida cu Slavia Praga din această seară: 

„E o șansă unică în viață pentru acești jucători, sperăm să obținem un rezultat care să ne dea speranțe pentru meciul retur. 

Dan Petrescu citește foarte bine echipele adverse, ne-a transmis și nouă că Slavia e o echipă extrem de ofensivă, care a transferat jucători pe bani foarte mulți. Sperăm ca băieții să facă iar un meci formidabil, să avem un stadion plin, puțină șansă, și să obținem un rezultat bun. Dan le-a insuflat băieților un stil foarte bun, o atitudine bună, așa era și când eram eu jucător”, a mai spus Mara.

Vezi și: 

VIDEO Dan Petrescu atrage atenția: „Slavia e cea mai ofensivă echipă studiată VREODATĂ de mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.