Liga Campionilor

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 0-1 // Nicolae Stanciu, dezamăgit: „Credeam că ardelenii sunt altfel”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 21 August 2019

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 0-1. Nicolae Stanciu (26 de ani) a vorbit la finalul partidei câștigate de echipa lui în Gruia, în turul play-off-ului Ligii Campionilor. 

  • Returul din Cehia va avea loc miercuri, 28 august.
  • Învingătoarea din această „dublă” merge în grupele Ligii Campionilor
  • Pierzătoarea se duce în grupele Europa League

Vezi AICI desfășurarea partidei

„A fost un meci foarte greu, cel puțin pentru mine. Chiar aveam emoții înainte de meci. Nu mi-am dorit niciodată să joc împotriva unei echipe românești. Am zis de la început că șansele sunt egale și cred că s-a văzut acest lucru. Scorul la pauză a fost meritat (n.r. 0-1)

Acum avem un mic avantaj, sperăm să îl apărăm miercuri acasă și să intrăm în grupele Ligii Campionilor. Eu sunt mulțumit de prima repriză. A doua cred că a aparținut CFR-ului. Trebuie să vedem unde am greșit și să ne îmbunătățim jocul pentru retur”, a spus Nicolae Stanciu, la TV Digi Sport. 

Dezamăgit de ardelenii din tribune

Deși la începutul partidei spectatorii l-au aplaudat și pe el și pe Alex Băluță, Nicolae Stanciu a fost apostrofat după meci și nu a putut trece cu vederea atitudinea suporterilor prezenți la Cluj. 

„Credeam că ardelenii sunt altfel. Mi-au înjurat soția și mama. Întotdeauna am fost primit bine aici, dar probabil s-au gândit că și eu sunt un adversar ca oricare altul”, a spus Nicolae Stanciu, dezamăgit.

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA // Dan Petrescu a oferit faza serii! A vrut să-i saboteze pe cehi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.