Stranieri

FENERBAHCE - GAZIANTEP 5-0 // VIDEO „Portughezul” Marius Șumudică a făcut din nou senzație la interviuri în Turcia! :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 august 2019

Marius Șumudică (48 de ani) a debutat cu o înfrângere pe banca celor de la Gaziantep, scor 0-5 cu Fenerbahce, iar după meci a fost din nou spectaculos la interviuri. 

Vezi AICI detalii despre meci 

La fel ca în perioada petrecută la Kayserispor, antrenorul român a vorbit în portugheză cu jurnaliștii turci. Interviul acordat celor de la beIN Sport în care Șumudică îmbină portugheza cu română și engleză a devenit rapid viral pe site-urile de socializare.

Vezi AICI interviul VIDEO

„N-am o baghetă magică să fac o echipă. În fiecare zi vine un jucător nou care vorbește altă limbă, nu e pus la punct cu pergătirea fizică. Parcă jucăm tenis. Vor juca doar cei care merită, jucătorii care au făcut greșeli, care nu pot alerga, vor rămâne pe bancă, nu e nicio problemă. Va fi foarte dificil, nu pot să promit nimic, eu muncesc în fiecare zi, fac totul, dar va fi foarte greu. Nu e ușor să formezi o echipă, un grup într-un timp atât de scurt. Asta e viața antrenorilor, vom munci, vom da totul. 

Niciodată în cariera mea nu mi s-a întâmplat ca echipa adversă să primească 3 penalty-uri, cineva mi-a spus acum că primul nu a fost penalty. Dar Fenerbahce a meritat să câștige, dar când începi meciul cu o lovitură de la 11 metri împotrivă nu e ușor. Primele 15 minute sunt foarte importante. Felicitări lui Fenerbahce, o echipă bună. Iar noi trebuie să muncim mai mult”, a spus Marius Șumudică.

„Șumi” a continuat la conferința de presă, tot în portugheză

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 0-1 // Dan Petrescu, supărat pe rezultat: „Cehii ne-au bătut la tenis de masă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.