Europa League

FCSB - VITORIA GUIMARAES 0-0 // Vergil Andronache, ultima declarație ca antrenor principal la FCSB: „Vom munci la fel de mult din orice postură”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 august 2019

Vergil Andronache, antrenorul FCSB-ului, a oferit ultima declarație din această postură, la finalul partidei tur cu Guimaraes, scor 0-0.

  • Returul se joacă joi, 29 august, de la ora 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 
  • Învingătoarea se va califica în grupele Europa League.

Vezi AICI desfășurarea partidei 

„Am dominat total jocul în prima repriză, dar din păcate pentru noi nu am reușit să marcăm. Am avut câteva situații clare. În repriza a doua, s-au echilibrat lucrurile. Consider că nu este un rezultat corect. Adversarul nostru nu și-a creat ocazii. Dacă scorul era 2-0 cred că nu se supăra nimeni. Șansele sunt 50-50, dar vom avea avantajul golului din deplasare.  

Ce se va hotărî în privința postului de antrenor, asta se va face. Suntem fericiți că avem șanse reale de calificare, asta ne-am dorit de la început. Vom munci la fel de mult din orice postură. Nu atât de mult contează acum poziția din club, ci acum contează ca fiecare dintre noi să pună umărul la calificarea în grupe”, a spus Vergil Andronache, la Pro X.

Narcis Răducan, managerul sportiv al FCSB-ului, a dezvăluit că Gigi Becali va prezenta noul antrenor vineri, de la ora 10:15. 

FCSB - GUIMARAES // EXCLUSIV Valeriu Iftime, reacție incredibilă după ce a văzut postul lui Soiledis: „E o glumă? La noi nici în pregătiri n-a jucat acolo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.