Europa League

FCSB - GUIMARAES // Gigi Becali a făcut marele anunț la miezul nopții: „Nu mai e un secret, Bogdan Vintilă e noul antrenor”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 August 2019

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunțat după meciul cu Vitoria Guimaraes, 0-0, că Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani) va fi noul antrenor al echipei. Acesta va fi prezentat vineri, la 10:15, în cadrul unei conferințe de presă. 

„Mâine, la 10:15, veți vedea noul antrenor. Nu mai e secret, Bogdan Argeș Vintilă e noul antrenor. Nu m-am sfătuit cu Hagi, dar a contat foarte mult că e elevul lui Hagi și faptul că el cunoaște filosofia lui Hagi. Eu vreau să jucăm la fel cum joacă Hagi.

Vintilă mi-a spus că îi cunoaște pe majoritatea jucătorilor de la Viitorul. Mi-a zis că l-a învățat fotbal de mic pe Florin Tănase, cu fotbalul în mână. Mi-a mai zis că o să-l țină și pe Andronache. Nu știu cu cine vine, să vină cu cine vrea, am înțeles că va aduce și un preparator. 

Hagi îmi spunea că face antrenament, antrenament, antrenament și doar antrenament. Asta vreau să văd și la echipa mea. Asta vreau, eu voiam să-l iau și pe Cătălin Anghel. Eu vreau să jucăm la fel ca Hagi”, a declarat Gigi Becali, la Pro X. 

Fost portar la FC Argeș, Rapid sau FC Național, Vintilă a fost selecționer al României U17, pregătind și Viitorul, Concordia Chiajna, Metaloglobus sau Voluntari. 

„Mai fac două transferuri, acum că suntem calificați. Vom aduce un fundaș central pentru că ne trebuie, vom juca șase meciuri în grupele Europa League. Suntem calificați, cum să nu fim calificați?” - Gigi Becali

Vezi AICI toate detaliile de la FCSB - Guimaraes 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.