Europa League

FCSB - GUIMARAES 0-0 // Becali descalifică Guimaraes: „Suntem calificați 99%! Dacă ăștia ne dau gol, eu îmi tai capul! Mergem în primăvara europeană”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 August 2019

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit despre remiza cu Guimaraes, 0-0, însă e ferm convins că echipa sa va reuși să se califice. Latifundiarul e de părere că formația portugheză e net inferioară FCSB-ului. 

„Noi trebuia să batem 2 sau 3 la 0, dar nu-mi fac nicio problemă, e o echipă mai slabă decât Mlada Boleslav. Cred că vom bate cu 2-0 în deplasare. E o echipă înceată, lentă, nu are valori, nu are tehnică, nu e o echipă care să ne poată învinge, la toate capitolele suntem mai buni. 

Cred că va fi mai ușor pentru noi decât a fost cu Mlada. De la ăia mai puteam primi gol, dar cei de la Guimaraes nu pot să ne dea gol. Bălgrădean nici n-a avut de apărarea. Poate sunt subiectiv, poate sunt prost, dar acești portughezi n-au cum să ne dea gol. Putem să jucăm și 3 zile, tot n-avem cum să primim gol. O să vedem cine are dreptate. Dacă ăștia ne dau gol, eu îmi tai capul! Sunt prea slabi! 

Nu pot fi diplomat, pur și simplu spun ceea ce cred. Avem 99% șanse să ne calificăm, ei au doar 1%. Am curajul să spun că vom fi în primăvara Europa League, mai ales că vom fi capi de serie”, a declarat Gigi Becali, la Pro X. 

Vezi și: 

Gigi Becali a făcut marele anunț la miezul nopții: „Nu mai e un secret, Bogdan Vintilă e noul antrenor” 

Vezi AICI toate detaliile de la FCSB - Guimaraes 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.