Campionate

Aduce Griezmann primele puncte pentru Barcelona? Cota 35 pentru un succes cu Betis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 August 2019

Barcelona și Betis se vor întâlni duminică, de la ora 22:00, în etapa a doua a noului sezon din La Liga. 

Ambele formații au început cu o înfrângere la limită în noul sezon. Betis a pierdut acasă, 1-2 cu Valladolid, în timp ce catalanii au cedat la Bilbao, 0-1. Confruntările directe din ediția precedentă din La Liga au fost incendiare: s-au marcat în total 12 goluri! Greu de crezut însă că Barcelona va mai face un pas greșit, chiar dacă înfruntă o echipă care a învins-o anul trecut pe Camp Nou.  

Chiar dacă Luis Suarez și Lionel Messi au șanse minime să joace, Barcelona nu duce lipsă de resurse. Omul numărul 1 va fi Antoine Griezmann, fostul lider al lui Atletico, care în precedentele 5 sezoane a marcat 94 de goluri pentru madrileni numai în La Liga! Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 35 pentru victoria Barcelonei! (detalii AICI!)

  • Barcelona a marcat 21 de goluri în ultimele șase meciuri cu Betis;
  • Betis are numai trei victorii în deplasare în 2019;
  • Catalnii au 9 victorii în ultimele 10 partide oficiale jucate pe Camp Nou;
  • Lionel Messi și Luis Suarez au șanse minime să joace.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria Barcelonei a fost mărită la 35, în loc de 1.25. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 175 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.