Liga 1

Victor Pițurcă a făcut prima mutare la Craiova! L-a adus pe Marian Lupu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 August 2019

Victor Pițurcă (63 de ani) și-a intrat rapid în rolul de manager general al Craiovei, deși a anunțat că își începe mandatul de la data de 1 septembrie.  

Fostul selecționer al României l-a adus în Bănie pe Marian Lupu (48 de ani), preparatorul fizic îndepărtat de la FCSB, ca urmare a numeroaselor accidentări din lotul vicecampioanei. Sursa: Fanatik 

Victor Pițurcă îl cunoaște pe Lupu de foarte mult timp, de pe vremea când cei doi au colaborat la Steaua, în perioada 2002-2004. Noul preparator fizic al oltenilor va fi prezentat oficial în următoarele zile.

CINE E MARIAN LUPU

Marian Lupu a revenit la FCSB la propunerea lui Mihai Stoica, în ianuarie 2017, după ce Reghecampf și Stoica l-au dat afară pe preparatorul fizic italian Matteo Spatafora, după o perioadă în care l-au interzis la echipă și l-au pus să pregătească juniorii în curtea Liceului „Mircea Eliade”.

În august 2002, Lupu ajunsese pentru prima dată în Ghencea, alături de Cosmin Olăroiu și a rămas în staff-ul roș-albaștrilor până în martie 2006, atunci când a plecat la echipa națională.

Înainte de a se întoarce la FCSB a fost preparatorul fizic al naționalei U21, iar de-a lungul timpului, Lupu s-a ocupat de pregătirea jucătorilor de tenis Victor Hănescu și Irina Begu.

VEZI ȘI:

VIDEO Gigi Becali s-a dat de gol! Se va implica la meciul cu Craiova: „Va fi antrenorul vs. antrenorii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.