Campionate

SAGAN TOSU - VISSEL KOBE 1-6 // VIDEO Fernando Torres, la ultimul dans! Legendarul spaniol a jucat azi meciul său de adio » Cifrele unei cariere impresionante

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 august 2019

Fernando Torres (35 de ani) a disputat azi ultimul său meci, spaniolul urmând să se retragă.

Torres a fost integralist în meciul în care Sagan Tosu, formația japoneză la care a ales să-și încheie cariera, a pierdut în fața lui Vissel Kobe, echipa lui Andres Iniesta, scor 1-6.  

Andres Iniesta, colegul cu care a trăit clipe magice în tricoul naționalei Spaniei, a înscris un gol din penalty, în minutul 20.

Torres a ales să pună punct în tricoul japonezilor de la Sagan Tosu, pentru care evolua din 2018. A evoluat de-a lungul carierei pentru echipe de top ale Europei, precum Liverpool, Chelsea, AC Milan sau Aletico Madrid, și a ales, la fel precum mulți alți foști mari fotbaliști, să-și încheie conturile cu fotbalul departe de Europa. 

Numeroși foști fotbaliști i-au transmis lui Torres mesaje emoționante pe Twitter: 

La 35 de ani, Fernando Torres lasă în spate o carieră de-a dreptul impresionantă: a cucerit Champions League, Europa League și o Cupă a Angliei alături de Chelsea, o altă ediție de Europa League alături de Atletico Madrid.

Performanțele din tricoul naționalei Spaniei sunt la rândul lor spectaculoase: două Campionate Europene, în 2008 și 2012, și un Campionat Mondial, în 2010.

38 de goluriîn 110 meciuri a strâns Torres în naționala Spaniei

Vezi și: 

Jurgen Klopp își laudă un fost elev: „De la Alessandro Del Piero nu am mai văzut pe cineva ca el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.